BB: Petrin ja Elisabetin seksitouhut paljastuivat: ”Tää on aivan mällissä!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa Petri ja Elisabet puuhastelivat jäleleen viime yönä peiton alla, kun he jatkoivat siitä mihin edellisellä kerralla jäivät. Elisabetin synttäribileiden jälkitunnelmissa peitto heilui pariskunnan touhatessa sen alla.

Tänään asukkaat ovat yrittäneet saada Elisabetiltä ja Petriltä selvitystä yön tapahtumista. Kumpikaan ei kuitenkaan suostunut vahvistamaan seksin harrastamista. BB-Nino sai kuitenkin viimein Petriltä vinkin jolla asia viimein selvisi. Nino totesi miehen saaneen yöllä varmasti siemensyöksyn.

– Ei ole lentänyt, Petri vastasi.

– No nyt on pussit tyhjät! Nino jatkoi painostamista.

– Käy kattoos lakanat! Petri lisäsi.

Hän ei kuitenkaan arvannut, että Nino päättäisi lähteä suoraan makuuhuoneeseen tutkimaan asiaa. Sinne päästyään Nino raotti Petrin peittoa ja purskahti välittömästi raikuvaan nauruun.

– Hyi v**tu saatana! Hyi v**tu kattokaa. On se perkele! On se koira! Mazaaa. No nyt ne säkit on tyhjennetty tänne sänkyyn oikein kunnolla. Miten se on ollut noin täys? Miten se ei ole paperia hommannut sinne. Huomaa että on olut säkit täynnä, Nino huusi.

– Maza antoi synttärilahjan Elisabetille, Nino vitsaili.

Metelin rauhoituttua Elisabet syöksyi olohuoneen sohvalle Petrin syliin. Hän kuitenkin totesi, että sotkettu sänky ei häntä huoleta lainkaan, mutta eiliset rivot puheet kaduttavat senkin edestä.