Englannin tuleva prinsessa suihkutteli läpinäkyvissä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on tiistaista saakka kohuttu uutisesta, jonka mukaan Englannin Prinssi William on kihlautunut pitkäaikaisen tyttöystävänsä Kate Middletonin kanssa. Kohun myötä neitokaisen vanhempia kuvia on nyt kaivettu arkistojen kätköissä, ja niissä kaunis brunette nähdään muiden muassa lomailemassa hulppealla huvijahdilla.

Nyt uudelleen verkossa julkaistuissa otoksissa Kate Middleton viettää miesseurueen kanssa vapaapäiväänsä aurinkoisissa merkeissä. Englannin tuleva prinsessa päätyi paparazzien tähtäimiin muiden muassa märissä ja siksi läpikuultavissa valkoisissa bikineissä suihkutellessaan itseään jahdin kannella.

Kuvien perusteella Kate täyttää prinsessan vaatimukset muodollisesti ainakin ulkoisessa mielessä. Suihkuttelun lisäksi hänet nähdään kuvasarjassa lekottelemassa jahdin kannella ja tiirailemassa häntä tähtäileviä paparazzikuvaajia. Middleton on ollut erityisesti brittimedian mielenkiinnon kohteena jo pitkään, mutta kihlaus vie tilanteen aivan toiselle tasolle.