Rocklegendan tyttären ”kaikkein pyhin” paljastui kameroille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Osbournen julkkisperheen nuorimman tyttären Kelly Osbournen look on muuttunut viime aikoina useaan kertaan. Rokkarihenkinen tähti on muuttanut tyyliään varsin radikaalisti, sillä aiemmin pulleana tummakutrina tunnettu tähti on nykyisin huomattavasti hoikempi.

Kerroimme eilen kuinka aiemmin ylipainoisena nähty tähti on muuttunut vaaleaksi ja hoikaksi seksipommiksi. Viime vuonna neito kisasi Tanssii tähtien kanssa -realityshowssa ja elopaino putosi huimasti kisan aikana tehden neidosta niin hoikan, että hän koristaa parhaillaan bikineissä urheilulehden kansikuvaa.

Nyt Kelly on joutunut hieman noloon tilanteeseen, kun hänen taksista nousemisen tyylinsä olisi voinut ehkä olla parempikin. Kelly nosti nimittäin jalkansa niin ylös, että hän tuli tahattomasti paljastaneeksi aivan liikaa, ja kaiken lisäksi neitokaisella oli yllään läpinäkyvät alushousut.

Ozzy Osbournen tyttärellä on pitkä menneisyys lääkkeiden kanssa, mutta hän on pystynyt onneksi pitämään itsensä elossa ongelmansa keskellä. Hän kertoi äskettäin ottaneensa pahimpina aikoina noin 50 kipulääketablettia päivässä toivoen ettei enää heräisi.