Lea Michele pikkuhousukuvat olivat liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeen äskettäin rantautunut Glee-televisiosarja on saanut maailmalla suuren suosion. Sarjan kaunotar Lea Michele rankattiin keväällä arvostetun Time-aikakauslehden toimesta maailman vaikutusvaltaisimpien ihmisten listalle.

Michele on kertonut olevansa ylpeä juutalaisesta nenästään. Lisäksi hän paljasti taannoin ettei ollut tarpeeksi kaunis televisiorooleihin. Viime kuussa Michele poseerasi GQ-lehden kannessa ja sisäsivuilla odottamattoman rohkeasti koulutytön asussa ja pelkissä pikkuhousuissa. Kuvista nousi välittömästi kohu, koska lasten vanhempia edustava järjestö piti niitä liian seksikkäinä. Vanhemmat paheksuivat myös sitä että aikuisille miehille suunnattu lehti seksualisoi nuorten suosiman sarjan tähdet.

Michelen kanssa kuvissa nähdään Dianna Agron. Nyt kyseisen kuvaussession kulissien takaiset Making of -kuvat ja videot on julkaistu verkossa, eli kyseisiä kuvia ei missään vaiheessa ollut tarkoitus salata vahvasta kritiikistä huolimatta.

24-vuotias Lea Michele kertoo samassa lehdessä kärsineensä itseluottamuksen puutteesta, varsinkin kun hänelle kerrottiin, ettei ole tarpeeksi kaunis isoksi tähdeksi. Paineet kasvoivat niin suuriksi, että kaunotar alkoi vakavissaan suunnittelemaan toimenpidettä. Neito kommentoi asiaa lehtihaastattelussa.

– Te jotka halusitte minun leikkauttavan nenäni, tiedoksi nyt – ei ole olemassa nenätyötä. Olin yksi niistä harvoista koulussani, jolle nenäleikkausta ei tehty, Lea Michele kertoi GQ-lehdelle.

Sarjan kaunotar Lea Michele rankattiin keväällä arvostetun Time-aikakauslehden toimesta maailman vaikutusvaltaisimpien ihmisten listalle. Hollywood-tuottajat kehottivat suurinenäistä naista aikoinaan nenäleikkaukseen, mutta menestys supersuositussa Glee-sarjassa on tähden mukaan paras merkki siitä, että hän kelpaa yleisölle omana itsenään ilman operointeja.