Näistä roolista maailman seksikkäin mies tunnetaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

33-vuotias näyttelijä Ryan Reynolds valittiin eilen People-lehden äänestyksessä vuoden 2010 Maailman seksikkäimmäksi mieheksi. Toiseksi listalla sijoittui näyttelijä Jon Hamm ja kolmanneksi malli-näyttelijä Kellan Lutz.

Nyt Reynoldsin uran viisi seksikkäintä elokuvaa on listattu. Ykkösenä komistuksen leffalistalla on Definedly, Maybe ja kakkosena Van Wilder. Kolmanneksi seksikkäimmäksi rooliksi rankattiin The Proposal, ja viden seksikkäimmän listalle mahtuivat myös X-Men Wolverine sekä Green Lantern. Viimeksi mainitun elokuvan kuvauksissa päätähti Reynolds loukkasi kuvauksissa ja hänen olkapäänsä meni sijoiltaan.

Ryan Reynolds on kertonut pitävänsä kuntoaan yllään kovalla treenauksella, joka samalla myös pitää hänen vartalonsa priimakunnossa. Elokuvauransa lisäksi kanadalaissyntyinen Ryan Reynolds tunnetaan nykyisin näyttelijäkaunotar Scarlett Johanssonin aviomiehenä. Ennen Johanssonia hän oli kihloissa kanadalaisen laulaja Alanis Morrissetten kanssa. Läpimurtonsa Reynolds teki vuosituhannen vaihteessa televisiosarjassa Kaksi kaveria ja tyttö.