Tämä kaunotar vei Eva Longorian aviomiehen sydämen – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka Täydelliset naiset -televisiosarjan tähti Eva Longoria joutui erohuhujen kohteeksi kun hänen miehensä Tony Parker jätti avioerohakemuksen. Longorian tiedottaja kiisti eroväitteet jyrkästi, mutta seuraavana päivänä Eva itse jätti avioerohakemuksen.

Useiden Hollywood-lähteiden mukaan eron syynä on urheilutähti Brent Barryn vaimo Erin, jonka kanssa Tonyllä olisi ollut suhde jo pidemmän aikaa. Huhuja vahvistaa osaltaan myös se, että myös Erinin kerrotaan hakeneen avioeroa samaan aikaan Parkerin kanssa. Kaiken lisäksi kyseinen pariskunta on Parkerin ja Longorian ystäväpari, joten Tony vaikuttaa löytäneen uuden rakkaan aivan lähipiiristä. Katso kuva tästä.

Aiemmin tänään kerroimme kuinka Eva Longoria kommentoi eroa blogissaan.

– Olen hyvin surullinen kertoessani, että seitsemän vuoden yhteiselon jälkeen minä ja Tony olemme eronneet. Rakastamme edelleen toisiamme ja rukoilemme toistemme onnen puolesta, Eva Longoria kertoi Twitterissä.