Bar Refaeli mainostaa rintaliivejä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Leonardo DiCaprion kanssa on-off suhteessa jo pitkään ollut huippumalli Bar Refaeli nousi suuren luokan mallikaunottareksi saatuaan viime vuonna kunnian poseerata Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kansikuvassa. Keväällä Maxim-lehti rankkasi Barin 19. seksikkäimmäksi julkkisnaiseksi.

Refaeli on nyt palannut takaisin miehen käsivarsille. Leonardon kerrotaankin suunnittelevan kosintaa, koska hän kokee olevansa valmis avioliittoon. Viime kuussa pariskunta ikuistettiin lomailemassa yhdessä Ibizalla, Espanjassa. Nyt Bar on päässyt jo töiden pariin, sillä hän markkinoi parhaillaan uutta rintaliivimallistoa.

24-vuotias israelilaissyntyinen Refaeli aloitti mallinuransa jo kahdeksan kuukauden ikäisenä. Ammatikseen mallintöitä kaunotar alkoi tehdä 15-vuotiaana. Sittemmin hän on koristanut lukuisten tunnettujen muotilehtien kansia Elle-lehdestä Sports Illustratediin. Vuonna 2005 Bar Refaeli kokeili siipiään myös näyttelijänä Pick Up -nimisessä saippuasarjassa. Viime aikoina hän on tehnyt hyväntekeväisyyttä yhdessä supermalli Petra Nemcovan kanssa.