Hayden Panettiere julkaisi seksikkään kuvan Twitterissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositusta Heroes-televisiosarjasta tunnetuksi tullut Hayden Panettiere seurustelee nykyisin ukrainalaisen nyrkkeilymestari Wladimir Klitschkon kanssa. Viime aikoina Hayden on ollut otsikoissa kohutun raiskaaja-murhaajan roolinsa merkeissä.

Scream 4 -elokuvaa syksyllä kuvannut Hayden on viime viikkoina kuvattu useita kertoja julkkisjuhlissa miehensä kanssa ja ilman häntä. Nyt Hayden on itse julkaissut itsestään hauskan kuvan, jossa näyttelijäkaunotar keikistelee kameralle auton takapenkillä pieniin shortseihin pukeutuneena. Taannoin Hayden vihjasi jättävänsä kameroiden edessä näyttelemisen kokeillakseen teattereiden lavoja.

– Juuri nyt keskityn pääasiassa elokuviin. Haluan kuitenkin pysyä avoimena kaikelle tähän teollisuuteen liittyvään. Juuri nyt minulla on eräs näytelmä, jonka roolista olen kiinnostunut, mutta eihän sitä koskaan tiedä, Hayden Panettiere kertoi Access Hollywoodille.