Hittisarja pilaili Lindsay Lohanista – äiti haastoi oikeuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Lindsay Lohanin tilanne on ollut jo muutaman päivän hiukan epäselvä, sillä oikeus määräsi julkkisnaisen taannoin pakkohoitoon vieroitukseen ensi vuoden alkuun saakka. Tällä viikolla hänet nähtiin yllättäen Los Angelesissa.

Suomessakin juuri alkanut ja maailmalla jo aiemmin huippusuosion saanut Glee-televisiosarja otti keskiviikkona Yhdysvalloissa nähdyssä jaksossa Lindsayn silmätikukseen ja pilaili hänen kustannuksellaan. Lohanin äiti ei ollut kuitenkaan jutun hauskuudesta samaa mieltä, vaan hän haastoi televisioyhtiön oikeuteen.

Samassa jaksossa vierailu myös Gwyneth Paltrow. Paltrow näyttelee espanjanopettajaa, ja hänen roolihahmonsa pyytää oppilaita nimeämään Hollywood-julkkiksen joka on parhaillaan oikeuden määräämässä vieroitushoidossa. Lisäksi Lohania nimitetään hulluksi ja luokassa pohditaan kuinka monta kertaa Lindsay Lohan on tähän mennessä ollut vieroituksessa.