Huh, ovatko nämä allaskaunottaret todellisia?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy huima määrä sekä tunnettuja että tuntemattomia kaunottaria, jotka ovat niin sanotusti muodollisesti päteviä viihdelehtien kuviin. Erityisesti Yhdysvalloissa aiheesta on kuitenkin tehty todellinen taiteenlaji, jonka merkeissä näyttävät kaunottaret suuntaavat mielellään allasbileisiin.

Nyt amerikkalainen urheiluun ja naiskauneuteen verkkojulkaisu Uncoached on julkaissut varsin näyttäviä otoksia uhkeista amatsoneista, jotka kääntäävät takuuvarmasti katseet altaalla kuin altaalla. Kyseisessä artikkelissa kaiken lisäksi pohditaan, että voivatko kuvien neitokaiset edes olla todellisia.

Samassa kuvasarjassa nähdään kymmenittäin toinen toistaan muodokkaampia kaunottaria, jollaisia tuskin Suomen lyhyen kesän aikana täkäläisissä allasbileissä nähdään. Yhdysvalloissa kaikki on siis suurempaa.