Jessica Simpson sai sormeensa upean kihlasormuksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Jessica Simpson on tullut tunnetuksi niin laulajana ja näyttelijänä kuin realitytähtenäkin. Jokunen vuosi sitten hän oli suosionsa huipulla esiintyessään silloisen aviomiehensä Nick Lacheyn kanssa julkkisparin arkea seuranneessa Newlyweds-realityohjelmassa.

Avioliitto päättyi kuitenkin eroon ja kaunotar on nyt kihlautunut pitkäaikaisen miesystävänsä NFL-tähti Eric Johnsonin kanssa. Nykyisellä sulhasella on kuitenkin talous vakaalla pohjalla, mikä näkynee tämän antamassa kihlasormuksessa kaunottarelle.Kerroimme pari päivää sitten kuinka Katy Perryn sormuksessa oli sata pientä timanttia. Myös Jessican sormus on upea ilmestys.

Sormuksessa kerrotaan olevan kaksi timanttia ja rubiini. Lähteet kertoivat People-lehdelle Simpsonin olevan hyvin onnellinen ja ylpeä sormuksestaan ja sulhasestaan. Kuva sormuksesta löytyy tästä. Artisti vahvistikin noin viikko sitten löytäneensä itselleen täydellisen miehen, joten toivotaan neitokaiselle parempaa menestystä Johnsonin kanssa, kuin Lacheyn kanssa.

Pariskunta suunnittelee astelevansa alttarille ensi keväänä, mutta Simpson ei aio tehdä avioehtoa. Hän ei tehnyt kyseistä ehtoa myöskään entisen siippansa Lacheyn kanssa ja tämän vuoksi Lachey asteli avioliitosta pois reilun 10 miljoonan dollarin erorahan kanssa.