Povipommin perhehaaveille takaisku

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian seuratuimpiin julkkistähtiin lukeutuva Katie Price, eli Jordan, on viettänyt viime kuukaudet yllättää hiljaiseloa. Otsikoissa viihtyvä ja niitä itsekin tehtaileva kaunotar on samaan aikaan yrittänyt saada perheenlisäystä yhdessä uuden miehensä Alex Reidin kanssa.

Nyt Alexin ja Katien perhehaaveet ovat kärsineet takaiskun, kun povipommin hedelmöityshoidot on päätetty keskeyttää tuloksettomina. Kolmen lapsen äiti ei ole onnistunut tulemaan raskaaksi hoidoista huolimatta, ja pariskunta haluaa epätoivoisesti lasta. Aiemmin Jordan on kertonut ettei tule luopumaan toivosta lapsen saamisen suhteen. Nyt on kuitenkin aika pitää pieni tauko.

– Se ei toiminut tällä kertaa, mutta nyt haluan että ruumiini saa hieman levätä. Tämä on ollut aikamoista taistelua, ja olen nyt saanut siitä kylläkseni. Raskaus tulee sitten kun tulee. Menen tänään ottamaan Botoxia, koska aikaisemmat ovat jo lähteneet pois, Katie Price kertoi Sky Newsille.