Lindsay Lohan kaunistuu vieroitushoidossa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Näyttelijä Lindsay Lohan selvisi taannoin oikeudessa lähes varmalta vankilareissulta, kun tuomari määräsi hänet vankilan sijaan yllätttäen vieroitushoitoon. Pakkohoidon on määrä kestää tammikuun alkuun saakka ja neitoa tarkkaillaan myös tiukasti tämän jälkeen.

Kerroimme taannoin Lohanin lähteneen yllättäen pois Betty Ford -hoitolaitoksesta ja lehdistö pelkäsi tämän tehneen luvattoman keskeytyksen hoitoon, jolloin hän joutuisi vankilaan puoleksi vuodeksi. Näin ei onneksi ollut ja Lohan nähtiin nyt upeammassa kunnossa kuin aikoihin. Kaunotar hymyili säteilevästi lähtiessään Betty Ford Centeristä lähiravintolaan lounastapaamiselle.

Lohanin fyysinen ja henkinen hyvinvointi on varmasti tärkeää tämän läheisille, sillä tuomari Elden Foxin määräämä pakkohoito toteutetaan tiukoilla säännöillä. Tuomari nimittäin julisti, että jos Lohan jää tammikuuhun asti kestävän vieroitushoidon jälkeen vielä kiinni huumeista, joutuu hän puoleksi vuodeksi vankilaan välittömästi.