Näin käy kun laihduttajalla on suuret silikonirinnat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy lukuisia muodokkaita julkkiskaunottaria, joiden muodot ovat nykyisin kaikkea muuta kuin luonnollisia. Erityisen hyvä esimerkki on realitytähti Audrina Patridge, joka on itsekin myöntänyt silikonirintojensa saaneen niin sanotusti siipeensä ja päässeen liikkumaan rinnan sisällä.

Toinen lähes samalla tavalla luonnottoman varustuksen omaava neitokainen on suomalaisille vielä varsin tuntematon brittijulkkis Nicola McLean. Realitytähti ja glamour-malli oli aiemmin tunnettu kauneudestaan ja silikoneistaan, mutta raskauden jälkeisen laihduttamisensa myötä silikonivarustus on muuttunut luonnollisesta luonnottomaksi. Brittilehdistö nimittää hänen rintojaan nyt ”keilapalloiksi”.

29-vuotias Nicola McLean on nykyisin malliesimerkki siitä miten käy kun silikonirinnat ja huima laihdutus yhdistetään toisiinsa. Julkkisnaiset onnistuvat usein pudottamaan raskauden aiheuttamat kilonsa muita naisia nopeammin, mutta nyt lopputulos on ollut sen mukainen Nicola kuvattiin aiemmin tällä viikolla hänen ollessaan viettämässä bileiltaa Lontoossa yhdessä ystäviensä kanssa.