Rihanna kouri itseään esiintymislavalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna otti edellisen levynsä ilmestyessä selvästi aikaisempaa rohkeamman linjan niin työssään kuin siviilissäkin. Tämä on näkynyt erityisesti kaunottaren esiintymisasuissa ja promokuvissa, mutta myös neitokaisen siviilipukeutumisessa.

Rihanna esiintyi maanantaina faneilleen New Yorkin Time Squarella MTV The Seven -ohjelman kuvauksissa ja esitteli samalla uuden näyttävän tyylinsä. Popkaunotar ihastutti taannoin myös Italian X Factor -ohjelmassa, jossa hän esiintyi yllättäen bikineissä.

Nyt Rihanna on ikuistettu esiintymislavalla tuttuun tapaansa varsin rohkeassa esiintymisasussa. Neitokaisen kädet eksyivät tuo tuosta supertähden lantionseudulle viettelevään tyyliin. Rihanna laajentaa pahaillaan uraansa uuteen suuntaan. Battleship-elokuvassa Rihanna tekee debyyttiroolinsa näyttelijänä, eli hän aikoo jatkossa laajentaa toimenkuvaansa myös elokuvien pariin. Toukokuussa vuonna 2012 ensi-iltansa saavan elokuvan miespääosissa nähdään Alexander Skarsgard ja Taylor Kitsch.