Rihannan rietas levynkansi kuin suoraan miestenlehdestä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna otti edellisen levynsä ilmestyessä selvästi aikaisempaa rohkeamman linjan niin työssään kuin siviilissäkin. Tämä on näkynyt erityisesti kaunottaren esiintymisasuissa ja promokuvissa, mutta myös neitokaisen siviilipukeutumisessa.

Rihanna esiintyi maanantaina faneilleen New Yorkin Time Squarella MTV The Seven -ohjelman kuvauksissa ja esitteli samalla uuden näyttävän tyylinsä. Popkaunotar ihastutti taannoin myös Italian X Factor -ohjelmassa, jossa hän esiintyi yllättäen bikineissä. Nyt myös uuden levyn kansitaide lunastaa odotukset.

Kannessa nähdään lähikuva popparin kasvoista, mutta sisäsivuilla Rihanna keikistelee lähes alastomana, kuten artikkelin alta voidaan todeta. Rihanna laajentaa pahaillaan uraansa uuteen suuntaan. Battleship-elokuvassa Rihanna tekee debyyttiroolinsa näyttelijänä, eli hän aikoo jatkossa laajentaa toimenkuvaansa myös elokuvien pariin. Toukokuussa vuonna 2012 ensi-iltansa saavan elokuvan miespääosissa nähdään Alexander Skarsgard ja Taylor Kitsch.

Rihanna Loud

Rihanna Loud

Rihanna Loud