Satuhahmo Punahilkka kauhuelokuvan tähdeksi – katso traileri

Viihdeuutiset · Stara.fi

Satuklassikot ovat saaneet nyt uusia muotoja Hollywoodissa, sillä muiden muassa Lumikki ja seitsemän kääpiötä ohjataan uudestaan koko perheen elokuvana. Johnny Depp ja Charlize Theron ovat astuneet mukaan elokuvan näyttelijäkaartiin, ja leffan odotetaan saavan ensi-iltansa joulukuussa 2012.

Lumikin rinnalle ilmestyy myös Punahilkka sutensa kanssa, sillä MovieNews.com raportoi Red Riding Hood -kauhutrillerin saavan ensi-iltansa maaliskuusa 2011. Elokuvassa nähdään muiden muassa Max Irons, Veronica Mars -sarjan Amanda Seyfriend ja Harry Potter -elokuvien Sirius Blackina tunnettu Gary Oldman. Katso traileri tästä tai artikkelin yltä.

Kyseessä on kauhua, jonka aiheuttaa ihmissusi. Kyläyhteisö jahtaa sutta, joka metsästää säälittä kyläläisiä nälkäänsä. Punahilkka jahtaa sutta apunaan metsästäjä, jonka roolissa nähdään Gary Oldman. Elokuvan ohjaa ensimmäisestä Twilightista vastannut Catherine Hardwicken ja käsikirjoituksen elokuvaan on työstänyt David Johnson. Elokuvan tuottivat Warner Bros-yhtiölle Leonardo DiCaprio, Michael Ireland, Jennifer Davidsson Killoran, Alex Mace ja Julie Yorn. Elokuva on kuvattu Vancouverissa.