Winona Ryder: ”Minulla ei ole tietokonetta eikä internetiä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Hollywood-tähti Winona Ryder on seurustellut vuosien varrella lukuisten supertähtien kanssa, sillä hänen käsipuolessaan ovat viihtyneet muiden muassa Johnny Depp ja Matt Damon. Nyt Winona on paljastanut miksi hän oikeastaan tarvitsee miehiä.

The Black Swan -elokuvassa pian nähtävä kaunotar kertoi syyn olevan seksin sijaan aivan toisaalla, sillä nainen tarvisee miehiä lähinnä teknologisiin tarpeisiin, kuten esimerkiksi opettamaan hänelle kuinka käyttää nykyisiä vempaimia ja esimerkiksi uutta televisiota.

– Sain uuden television. Se oli HD tai jotain, mutta sen kuva oli kuin huonossa videossa, joten minä en voinut käyttää sitä. Minulla on kaikenlaista tavaraa, mutta olen huono tavaroiden kanssa. Siksi minun pitää saada kotiini mies käyttämään niitä, Winona Ryder kertoi USA Today -lehden mukaan.

Internetin käyttöä Ryderille ei kuitenkaan tarvitse opettaa. Syynä on tosin se, että hänellä ei ole lainkaan tietokonetta.

– Minulla ei ole tietokonetta, enkä pääse internetiin. Olen kuullut että sieltä voi löytää ihan mitä vain, mikä on sekä hyvä että huono asia. Nykyisin kuka tahansa tietää muiden palkat, budjetit ja ongelmat. Se vie kaikesta mystiikan.