Facebookin luojasta tekeillä toinenkin elokuva: ”Tästä suuri yleisökin voi nauttia”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin Suomessakin sai ensi-iltansa The Social Network -niminen elokuva, joka kertoi tositarinaan perustuen maailman suosituimman sosiaalisen median, Facebookin, alkuvaiheista. Elokuva on menestynyt hyvin ympäri maailmaa, ja nyt tekeillä on toinenkin Facebook-elokuva.

Tuorein projekti liittyy sarjakuvaan Mark Zuckerberg: Creator Of Facebook, josta ollaan nyt muokkaamassa animaatioelokuvaa televisioon. Tuotantoyhtiöinä toimivat Hayden 5 Media ja Bluewater Productions. Ensinmainitun johtaja sivalsi hieman The Social Network -elokuvaan lausunnossaan.

– Kun saimme tietää, että Bluewater oli julkaisemassa tätä sarjakuvaa, tiesimme heti haluavamme mukaan projektiin. Me näimme heti tilaisuuden kertoa Zuckerbergin tarina uudelleen sellaisessa muodossa, josta yleisö voi nauttia ja jonka suuri yleisökin ymmärtää, Haydenin johtaja Todd Wiseman kertoi Yahoolle.

Wisemanin mukaan sarjakuvassa kerrotaan tapahtumat niin kuin ne todellisuudessa menivät. Siinä paljastetaan kuinka härskisti Facebookin perustaja todellisuudessa toimi. Sarjakuva julkaistaan joulukuussa.