Natalie Portmanin riisuminen oli liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Natalie Portman nousi viime vuonna muutaman kerran otsikoihin “myrtsittelynsä” merkeissä, kun hänet oli ikuistettu julkkisjuhlissa varsinaisena hapannaamana. Vapaa-ajallaan kaikki saavat toki näyttää tunteensa vapaasti.

Taannoin Natalie hurmasi Environmental Media Awards -gaalan punaisella matolla, kun gaalan järjestäjät näyttivät muiden muassa kaunottaren 11-vuotiaana esittämiä lauluesityksiä. Supertähti ei itse tainnut olla aivan yhtä haltioissaan yllättävästä videoesityksestä kuin muut katsojat.

Natalie Portman nähdään ensi vuonna Your Highness -elokuvassa, jonka mainostrailerissa hän esiintyy nyt myös puolialastomana. Vaikka kaunottarella on yllään stringit ja rintaliivit, oli mainos silti liikaa ja kiellettiin seksuaalisen sisältönsä takia. Nyt mainos on kuitenkin ”vuotanut” verkkoon kuvakaappauksineen.