Ozzy Osbourne tatuoinnistaan: ”Minkähän hemmetin takia tuonkin otin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Legendaarinen heavytähti Ozzy Osbourne on tullut nuoremmankin yleisön keskuudessa tunnetuksi viimeistään perhettään seuranneesta The Osbournes -realityohjelmasta. Siinä Pimeyden prinssi nähdään tosin lähinnä lääkehuuruisena papparaisena. Livekeikoilla Osbourne on kuitenkin edelleen elementissään.

61-vuotiaan Ozzyn vartalossa on lukuisia tatuointeja muistuttamassa eletystä rock-elämästä. Hän on nyt kertonut haastattelussa pitävänsä tatuointeja koukuttavina. Tästä syystä Ozzy paljasti pyytäneensä tytärtään Kellyä välttämään tatuointien ottamista. Heavylegendan mielestä moni tulee myöhemmin katumaan tatuoinnin ottamista, mutta hänelle niin ei ole käynyt.

– Ongelma tatuointien kanssa on että ne ovat koukuttavia. Tiedän tapauksia, joissa tyttö on ottanut nilkkaansa kukan, ja kolme kuukautta myöhemmin hänellä on vartalollaan todellinen taistelutanner. Kun oma tyttöni otti tatuoinnin, kerroin että trendit tulevat ja menevät, ja että hän voi vielä jonain päivänä katua päätöstään, Ozzy Osbourne kertoi The Sunday Times -lehdelle.

– Minullakin on päiviä, joina herätessäni katson nilkassani olevaa hymynaamaa ja ajattelen että minkähän hemmetin takia tuonkin otin. Kaiken lisäksi niiden tekeminen sattuu.