Poliisi tutkii: Terroriuhka Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen lisäksi myös Yhdysvalloissa on parhaillaan käynnissä suositun Tanssii tähtien kanssa -realitykilpailun tuotantokausi. Nyt viranomaiset ovat ottaneet rapakon takana kilpailun erityistarkkailuun, sillä poliisi ja FBI tutkivat parhaillaan ohjelmaan suunnattua kirjekuorta.

CBS Newsin mukaan televisiokanavan postitukseen saapui suurehko kirjekuori, jonka sisältö aiheutti epäilyjä ja hälytyksen. Kirjekuoressa havaittiin nimittäin läpivalaisussa epäilyttävää jauhetta. Ensimmäisten tutkimusten mukaan jauhetta on vaaratonta, mutta tutkimukset jatkuvat kuitenkin edelleen.

– Turvamiehille, poliisille ja palokunnalle ilmoitettiin asiasta heti. Alueen ja henkilökunnan turvaamiseksi ryhdyttiin heti toimenpiteisiin. Poliisin mukaan tällä hetkellä näyttää siltä että kyse olisi talkista, kanavan tiedottaja kertoi E! Onlinelle.

FBI:n tiedottaja Laura Eimiller vahvisti kuitenkin, että kirjekuori viedään jatkotutkimuksiin laboratorioon. Ohjelman turvatoimia on nyt samalla nostettu.