Selityksen makua: ”Se oli vain nopea ja kivuton pikapano”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositusta Frendit-televisiosarjasta julkkikseksi noussut näyttelijä Courteney Cox tyrmistyi taannoin saatuaan tietää, että hänen miehensä David Arquette oli ollut uskoton. Pariskunta oli elänyt jo jonkin aikaa erillään, mutta kuitenkin vielä avioliitossa. Suhteen paljastuminen johti julkkisparin lopulliseen avioeroon.

Mies oli pettänyt Coxia toisen naisen, malli-tarjoilija Jasmine Waltzin, kanssa ja nyt on ollut toisen naisen vuoro kertoa oma näkemyksensä tapahtuneesta. Waltzin kommentti olikin varsin mielenkiintoista kuultavaa, sillä hän vähätteli seksisuhdetta. Jazmine paljasti harrastaneensa Arquetten kanssa ensimmäisen kerran seksiä omassa lapsuudenkodissaan.

– Se ei ollut huonoa seksiä, mutta en ollut siinä tunteella mukana. Se oli nopeaa ja kivutonta. Ei mitään kovin ihmeellistä, Jasmine Waltz kertoi Life & Style -lehdelle.

David tapasi Jasminen elokuvan ensi-iltajuhlissa Los Angelesissa sijaitsevassa yökerhossa, jossa nainen työskentelee. Nainen oli kysynyt surullisen näköiseltä mieheltä syytä alakuloon, ja mies oli vastannut olevansa masentunut avioliitto-ongelmien takia.

– Olin yllättynyt kuullessani sen, mutta hänen ystävänsä näyttivät olevan siitä tietoisia. Hän oli masentunut. Hän mainitsi että ei ollut harrastanut seksiä kenenkään kanssa vaimonsa asumuseron jälkeen, Waltz jatkoi.

Courteney Cox tuli aikanaan tunnetuksi tanssiessaan muun muassa Bruce Sprinsteenin musiikkivideolla. Läpimurtonsa hän teki Frendit-sarjassa. Nykyään tähden voi nähdä pääosissa televisiosarjassa Dirt ja syksyllä 2009 alkaneessa televisiosarjassa Puumanainen. Courteney Cox tapasi aviomiehensä David Arquetten alunperin ensimmäisen Scream-elokuvan kuvauksissa vuonna 1996.

Entinen showpainija ja nykyisin näyttelijänä tunnettu Arquette on viettänyt hiljaiseloa elokuvarintamalla. Hän tuli aikoinaan tunnetuksi roolistaan Scream-trilogiassa.