Supertähti Wesley Snipes vankilaan kolmeksi vuodeksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Wesley Snipes on ollut viime vuosina pahoissa ongelmissa verottajan kanssa. Nyt hänet on tuomittu peräti kolmeksi vuodeksi vankilaan veropetoksesta. Näyttelijää vaaditaan antautumaan poliisille välittömästi.

48-vuotias Snipes vaati asianajajansa välityksellä uutta käsittelyä oikeudessa, mutta vaatimukseen ei suostuttu. Valituksessaan Snipes vaati tuomionsa muuttamista ehdonalaiseksi, mutta tuomioistuin piti vankilatuomiota oikeana. Myös vaatimus oikeudenkäyntipaikan muuttamisesta Floridasta New Yorkiin hylättiin. Snipes nähtiin äskettäin Suomenkin valkokankailla Brooklyn’s Finest -elokuvan tähtenä.

Tilanne sai alkunsa, kun supertähti ei maksanut miljoonien dollarien verojaan vuosina 1999 – 2001. Asiassa annettiin tuomio jo vuonna 2008, mutta näyttelijä valitti siitä. Taannoin floridalainen tuomioistuin kuitenkin kumosi 47-vuotiaan valituksen ja katsoi hänen syyllistyneen veropetokseen. Verot olivat jääneet maksamatta yhteensä peräti 38 miljoonan dollarin tuloista, Access Hollywood uutisoi.