BB-Petri romahti – purskahti lohduttomaan itkuun

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa varsinaista casanovan roolia vetänyt BB-Petri on tähän saakka kaatanut eniten naisia petiin, vaikka esimerkiksi varsinaiseen yhdyntään saakka talossa ei olekaan koko tuotantokaudella päästy. Käsipeliä eri naisten kanssa harrastanut mies romahti eilen täysin yllättäen.

Petri tyrmistytti kanssa-asukkaansa purskahtamalla lohduttomaan itkuun. Hän kertoi pitäneensä itkua väkisin sisällään jo viikkokausia ja olevansa pettynyt itseensä. Kyyneleiden syyksi mies kertoi sen, että hän oli ajatellut entistä tyttöystäväänsä.

– Mä oon pitänyt 13 viikkoo näitä samoja tunteita sisälläni. Sen takia mä oon halunnut joka v**un viikko lähtee täältä pois. Mä oon niin pettynyt itteeni, Petri sai sanotuksi kyyneleiden lomasta.

BB-Marika yritti saada Petriä lopettamaan itkunsa, mutta liian suulas nainen hiljennettiin hyvin nopeasti. Neitokainen ei taaskaan ymmärtänyt olla hiljaa silloin kuin piti, ja lopulta Marika suutahtikin häntä käskyttäneille asukkaille.