Cheryl Colen pienet shortsit kiinnostivat katsojia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi useita kertoja viime aikoina rankattu englantilainen poptähti ja realitytuomari Cheryl Cole, eli entinen Cheryl Tweedy, tekee lähitulevaisuudessa uraa myös Yhdysvalloissa. Hänet on nimittäin kiinnitetty X Factor -ohjelman jenkkiversion tuomaristoon.

Kaunottaren uudet promokuvat julkaistiin vastikään, ja ne täyttivät varmasti monien odotukset. Nyt verkossa nähdään kuvasarja, jossa Cheryl on – jotain ihmeen syystä – esiintymässä Dominikaanisessa Tasavallassa sijaitsevan hotellin esiintymislavalla. Esiintymispaikasta huolimatta Cheryl osasi olla jälleen parhaimmillaan, ja hänen pienenpienet shortsinsa ainakin noteerattiin yleisössä.

Pari viikkoa sitten kaunotar kertoi Piers Morgan’s Life Stories -televisio-ohjelmassa, kuinka ammattitanssija Derek Hough pelasti hänen henkensä malarian kourista. Mies pakotti neuloja pelkäävän tähden verikokeisiin, joissa tartunta havaittiin. Cheryl totesi olevansa ikuisessa kiitollisuudenvelassa, koska Derek sai yllytettyä hänet verikokeisiin vastoin omaa tahtoaan.