Courtney Love: ”Näytän parhaalta heti seksin jälkeen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Legendaarisen Nirvana-yhtyeen keulahahmo Kurt Cobainin leski Courtney Love paljasti taannoin intiimejä salaisuuksia pariskunnan avioelämästä ja kulissien takaisista tapahtumista. Sittemmin hän muutti ulkoista tyyliään radikaalisti – ainakin hetkeksi.

46-vuotias Courtney poseerasi taannoin kameran edessä lähes alastomana ja kaiken lisäksi julkaisi kuvat Twitter-blogissaan. Kuvista noussut kohu paisui siihen pisteeseen, että Love lopetti mikrobloggaamisen kokonaan. Nykyisin Andre Balazsin kanssa seurusteleva rokkari on kertonut näyttävänsä parhaalta heti seksin jälkeen, mutta muistutti että ei silti pidä yhden yön suhteista.

– Näytän parhaalta heti seksin jälkeen. Kuten me kaikki. En ole kovin hyvä harrastamaan satunnaisia seksisuhteita, kuten en myöskään neulontaa, lopettamaan tupakointia ja näyttelemään vaikeasti tavoiteltavaa, Courtney Love kertoi Elle-lehdelle.

Hole-yhtyeen laulajanakin tunnettu Courtney Love kertoi aiemmin haastattelussaan muiden muassa pistelleensä epätoivon vimmassa neuloilla miestään kiveksille saadakseen tämän heräämään huumehorroksestaan. Taannoin Courtney pääsi poseeraamaan valokuvaaja Diana Gomezin kameran eteen kuvasarjassa, jossa hänestä on tehty salonkikelpoisen leidin näköinen ilmestys. Haastattelussa Love kertoi elämästään ja ihmetteli muiden muassa tyttärensä 40.000 dollarin saamaa kuukausirahaa.