Elokuvatähdet mainostavat leffaansa alastomina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-näyttelijätär Anne Hathaway on ollut viime aikoina taas tiiviisti otsikoissa, kun hänen tuorein elokuvansa Love And Other Drugs saapuu pian elokuvateattereihin. Elokuvassa hänet nähdään kiihkeissä seksikohtauksissa yhdessä Jake Gyllenhaalin kanssa.

Rlokuva saa ensi-iltansa joulukuussa, ja sen kuvaillaan olevan pullollaan alastomuutta. Parhaillaan leffan tähtipari Anne ja Jake poseeraavat elokuvaa mainostaessaan alastomina Entertainment Weekly -lehden kannessa ja sisäsivuilla. Aiemmin tällä viikolla E! Online raportoi Hathawayn kertoneen kyseisen elokuvan seksikohtauksien olleen hauskoja, mutta samalla myös kivuliaita.

– Hypimme ja pompimme Jaken kanssa paljon kyseisessä elokuvassa ilman vaatteita ja siksi sain herkästi mustelmia ja ruhjeita muiden muassa polviin. Rooli oli täten kivulias ja pidimme erilaisia peiteteippauksia mustelmien takia, Hathaway kertoi E! Online -julkaisulle.

Anne Hathaway