Halle Berryn näyttävä rintamus hurmasi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Halle Berry ja hänen uudeksi miesystäväkseen epäilty ranskalainen näyttelijä Olivier Martinez on ikuistettu useita kertoja yhdessä romanttisissa merkeissä, mutta Halle kuvattiin vastikään myös aivan toisen miehen käsipuolessa New Yorkissa.

Pari viikkoa sitten kaunotar hätkähdytti yllättävän rajulla roolihahmollaan, jossa hänellä oli jättimäiset tekorinnat ja turbohuulet. Kyseinen elokuva on nimeltään Truth Or Dare, ja sen ohjaa Peter Farrelly. Berry esittää keski-ikäistä sinkkunaista. Elokuvassa nähdään myös The Office -sarjan Stephen Merchant.

44-vuotias Halle on tällä kertaa ikuistettu saapumassa varsin näyttävän näköisessä mekossa julkkisjuhliin. Supertähden saapuminen noteerattiin välittömästi, eikä siihen ole varmasti ainakaan syytön hänen mekkonsa näyttävä rintamus.

Halle Berry