Hollywood-pariskunnalla intiimi yhteisharrastus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jalkapallotähti David Beckham on ollut viimeisten kuukausien aikana syytösten kohteena, kun Nici-niminen prostituoitu väitti supertähden pettäneen vaimoaan kanssaan. Nicin lisäksi avioliitossa oleva kaunotar Shery Shabani väitti olleensa seksisuhteensa David Beckhamiin, mutta myöhemmin nainen muutti kantaansa.

Davidin kerrottiin taannoin alkavan suunnittelemaan alusvaatemallistoa miehiä varten. Vaimo Victoria Beckham on varmasti tyytyväinen miehensä kokeilunhaluun, sillä lähde on kertonut Yahoo! Entertainment -julkaisulle pariskunnan käyvän yhdessä myös joogassa.

– He harrastavat voimajoogaa pareille tarkoitetulla kurssilla kaksi kertaa viikossa. Kyseessä on erittäin intiimi kokemus, sillä pariskunnan tulee tavallaan muuntautua yhdeksi ihmiseksi harjoittelun aikana. He ovat käyneet tunneilla pian vuoden ajan ja se on ehkä syynä heidän hyvinvointiinsa ja parisuhteen toimivuuteen, lähde kertoi Yahoo! Entertainment -julkaisulle.