Jennifer Lopez kaunistutti julkkisjuhlia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Jennifer Lopez on pitänyt urallaan matalaa profiilia jo pidemmän aikaa, koska hän ja miehensä Marc Anthony saivat taannoin kaksoset. Nyt perhe-elämä on kuitenkin vaihtumassa työelämään, kun Jennifer kiinnitettiin taannoin American Idol -ohjelman julkkistuomariksi.

Julkisuudessa viime kuukausina kovin vähän paistatellut latinokaunotar on tällä kertaa ikuistettu kurvikkaana julkkisjuhlien punaisella matolla. Hän oli pukeutunut tyylikkääseen vaaleanharmaaseen mekkoon, ja kokonaisuuden kruunasi aimo kattaus kultakoruja.

Lopez on tällä hetkellä hyvin kiireinen American Idol -realityohjelman vuoksi. Tähden ystävätär Remini kertoi taannoin artistin rakastavan työtään todella paljon, mutta haluavan myös lisää lapsia. Töiden takia Lopezin lapsihaaveet on täten pakko siirtää tulevaisuuteen.

Jennifer Lopez