Nelosen hittisarja Täydelliset naiset joudutaan lopettamaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu televisiosarja Täydelliset naiset on yhä syvenevissä vaikeuksissa, kun jälleen yksi sarjan tähdistä on ilmoittanut eroavansa sarjasta. Tällä kertaa lopputilistä ilmoitti Teri Hatcher.

Teri Hatcher on yksi sarjan keskeisiä tähtiä, joten kyseessä on raju takaisku suosikkisarjalle. Teri on ilmoittanut tekevänsä vielä tulevan kauden, mutta jättävänsä sen jälkeen työnsä keskittyäkseen seuraavaan projektiinsa. 45-vuotias Hatcher esittää ABC-kanavan draamassa Susan Mayerin roolia.

Hollywood Reporterin mukaan eroilmoitus on aiheuttanut heti spekulaatiota Täydellisten naisten lopettamisesta, sillä myös toinen päätähdistä, Felicity Huffman, on ilmoittanut lähtevänsä muihin hommiin. Vuonna 2008 Nicollette Sheridan jätti sarjan riitaisissa tunnelmissa. Sisäpiirin mukaan sarjaa ei voida jatkaa ilman Hatcheriä, joten uusi tuotantokausi jäisi siten viimeiseksi. Tuotantoyhtiö olisi halunnut tehdä vielä ainakin kaksi kautta, mutta Hatcherin kerrotaan haluavan uuteen projektiinsa jo tammikuussa.