Paris Hilton huippuseksikkäänä beachillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Superjulkkis Paris Hilton suuntasi muutama päivä sitten lomailemaan yhdessä poikaystävänsä Cy Waitsin kanssa, mutta tällä kertaa hänen matkakohteensa oli salainen. Paparazzit ehtivät jo huolestua kun superjulkkis näytti hetken aikaa päässeen heiltä karkuun, mutta Hilton löytyi pian Molokain saarelta Havaijilta.

Lomakohde oli lopulta varsin selkeä valinta, sillä Hiltonin poikaystävä on sieltä kotoisin ja viettänyt saarella lapsuutensa. Paris ja Cy bongattiin saarella sijaitsevasta Kaunakakain kaupungista, jossa he asuvat Paddlers Inn -hotellissa. Hiltonin poikaystävän veli Jaia Waits on alueella hyvin suosittu artisti.

Nyt Paris on edelleen Havaijilla, jossa neitokainen on ikuistettu myös näyttäviin kuviin rannalla. Kuvissa hänet nähdään keikistelemässä muiden muassa bikineissä ja uikkareissa.