Suomalaiskappale ehdolla Justin Bieberin levylle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber on varastanut miljoonien teinityttöjen sydämet ja aiheuttanut esiintymisillään kaaosta ympäri maailmaa. Nyt suosikkilaulajan seuraavalle levylle on ehdolla suomalaista materiaalia.

Kauppalehti Optio kertoo, että suomalainen biisintekijä Henri Lanz, eli tutummin MGI, on työstänyt teinipopparille kappaleen. Yhdysvalloissa parhaillaan asuva Lanz kertoi asiasta lehden haastattelussa.

– Justin on äänittänyt kappaleen, mutta vielä ei tiedä päätyykö se levylle, Lanz kertoi.

Aiemmin Lanz on työstänyt materiaalia muiden muassa hiphop-tähti Twistalle. Tuolloin niin ikään suomalaisen K-Systemin kappaleeseen perustuva biisi On Top päätyi amerikkalaisen tähde albumille, jota on nyt myyty noin 300.000 kappaletta.