Rockneitokainen julkaisi intiimejä kuviaan verkossa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rocklegenda Kurt Cobainin leski Courtney Love paljasti taannoin intiimejä salaisuuksia pariskunnan avioelämästä ja julkaisi nakukuviaan Twitter-blogissa. Kuvista noussut kohu paisui siihen pisteeseen, että Love lopetti mikrobloggaamisen kokonaan.

Sittemmin Courtney on kuitenkin jatkanut sekä kuvaamista että kuvien julkaisemista, ja tuoreimmissa kuvissa hänet nähdään suutelemassa toista naista varsin intiimeissä tunnelmissa. Toinen naisista paljasti nimittäin rintansa kuvaajalle samalla kun naiset suutelivat. Yhteensä kuvia julkaistiin nyt yksitoista, ja alla on niistä pari esimerkkiä.

Nykyisin 56-vuotiaan Andre Balazsin kanssa seurusteleva 46-vuotias rokkari kertoi äskettäin näyttävänsä parhaalta heti seksin jälkeen, mutta muistutti että ei silti pidä yhden yön suhteista.

– Näytän parhaalta heti seksin jälkeen. Kuten me kaikki. En ole kovin hyvä harrastamaan satunnaisia seksisuhteita, kuten en myöskään neulontaa, lopettamaan tupakointia ja näyttelemään vaikeasti tavoiteltavaa, Courtney Love kertoi Elle-lehdelle.

Hole-yhtyeen laulajanakin tunnettu Courtney Love kertoi aiemmin haastattelussaan muiden muassa pistelleensä epätoivon vimmassa neuloilla miestään kiveksille saadakseen tämän heräämään huumehorroksestaan. Taannoin Courtney pääsi poseeraamaan valokuvaaja Diana Gomezin kameran eteen kuvasarjassa, jossa hänestä on tehty salonkikelpoisen leidin näköinen ilmestys. Haastattelussa Love kertoi elämästään ja ihmetteli muiden muassa tyttärensä 40.000 dollarin saamaa kuukausirahaa.