Eva Longorian aviomies lähetti alastonkuviaan teinitytölle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehdissä on kohuttiin koko viime viikon ajan tapauksesta, jossa sekä näyttelijä Eva Longoria että hänen aviomiehensä Tony Parker hakivat avioeroa. Ulospäin ero näyttää varsin riitaiselta, vaikka molemmat ovat yrittäneet vannoa eroavansa ystävinä.

Nyt brittilehti The Sun on tuonut esiin tietoja, joiden perusteella ei ole ihme, että Longoria sai tarpeekseen. Parkerin kerrotaan nimittäin olleen vaimonsa selän takana suhteessa ystävänsä vaimon kanssa, mutta tuoreimpien tietojen mukaan iskuyritysten kohteena on ollut myös englantilainen teinityttö. 19-vuotias malli Sophia Egeler on nimittäin saanut Parkerilta suuren määrän tekstiviestejä, jotka hän on nyt tuonut julkisuuteen.

The Sun -lehden käsiinsä saamissa viesteissä on mukana myös kuvaviestejä, joissa Tony Parker on lähettänyt itsestään alastonkuvia Egelerille. Erään kuvan yhteydessä oli kysymys ”Haluatko vieläkin seksikkäämmän?” Lehti kertoo avioeron saaneen alkunsa juuri näiden viestien paljastumisesta. Tony Parker ja Sophia Egeler viettivät aiemmin myös yhteisen juhlaillan Lontoossa sijaitsevan Whisky Mist -klubin VIP-tiloissa.