Jimi ”Pääkallo” Constantine kiertueelle ja viisukarsintoihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jimi Pääkallo -taiteilijanimellä tunnetuksi tullut Jimi Constantine aloittaa lähes koko Suomen kattavan klubikiertueen keskiviikkona. Viidentoista keikan kiertue alkaa 24. marraskuuta Imatralta ja päätyy vielä tämän vuoden aikana läpi Suomen länsirannikolle Turkuun ja Poriin.

Jimin soolodebyyttialbumi julkaistaan 9. päivänä helmikuuta, jolloin hän myös aloittaa varsinaisen albumikiertueen. Jimi osallistuu myös kutsuvierasartistina Suomen Euroviisukarsintoihin alkuvuonna 2011.

Jimi tunnetaan suositun, vuonna 2007 lopettaneen Technicolour-yhtyeen solistina, mutta hänet muistetaan myös useista elokuva- ja televisiorooleista, mm. Pitkä kuuma kesä –elokuvan legendaarisena kitaristina Jimi Pääkallona. Viime vuosina Jimi on säveltänyt, sanoittanut ja tuottanut kappaleita useille eri artisteille.

Jimin tulevalta levyltä antaa esimakua ensisingle Dirty Cinderella, jonka videosta on tullut huima nettihitti. Videolla on jo yli 100 000 katsojajaa. Katso video täältä tai artikkelin yltä.