Katie Pricen jättirinnat järkyttävät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluneen parin vuoden aikana julkkistyrkky Katie Price, eli povipommi Jordan, on ollut kovasti median hampaissa taannoisen likaisen avioeronsa ja monenlaisten toilailujensa merkeissä. Viime kuukausina neitokainen on kuitenkin viettänyt hieman hiljaiseloa kohuotsikoista.

Vapaaottelija Alex Reidin kanssa nykyisin naimisissa oleva povipommi suunnittelee parhaillaan realityohjelmaa, jonka tarkoituksena on löytää seuraava glamour-malli ja itselleen manttelijperijä. Kohumalleja etsitään seuraavaksi koe-esiintymisten avulla televisiokameroiden surratessa ympärillä.

Äskettäin Katie Price ryhtyi rahastamaan myös omien tuoksujensa avulla. Hänen tuorein tuoksunsa on nimeltään Precious Love, jota neitokainen tietenkin itsekin innokkaasti markkinoi. Nyt eräästä markkinointitilaisuudesta on julkaistu verkossa kuvamateriaalia, joka voi järkyttää heikkohermoisimpia.