Nina Dobrev muodokkaana gaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailmassa on alkuvuoden aikana nähty muutamia uusia kaunottaria, joista tullaan varmasti kuulemaan vielä paljonkin. Yksi heistä on bulgarialais-kanadalainen näyttelijäkaunotar Nina Dobrev, joka nähdään myös suomalaisissa televisioruuduissa.

Suositussa Vampyyripäiväkirjat-televisiosarjassa Elena Gilbertin roolia esittävä Nina Dobrev on nyt ikuistettu hänen osallistuessaan Gemini Awards -palkintogaalaan näyttävässä syvänsinisessä mekossa.

21-vuotias Nina Dobrev, oikealta nimeltään Nina Konstantinova Dobreva, syntyi Bulgariassa, mutta muutti kaksivuotiaana Kanadaan. Nuorempana hän näytteli ensin televisiomainoksissa, joiden jälkeen urkeni ura myös elokuvissa. Hänet kiinnitettiin pian useisiin pienemmän budjetin elokuviin. Tällä hetkellä Nina nähdään valkokankaalla Chloe-elokuvassa sekä Vampyyripäiväkirjat-televisiosarjassa.