Poptähti Chisu kutsuttiin Linnanjuhliin: ”Tarkastin vesileiman ja se oli aito”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimpiin naisartisteihin lukeutuvan Chisun albumi Vapaa ja yksin on viettänyt Suomen virallisella listalla yli 60 viikkoa ja levyä on myyty yli 45.000 kappaletta. Nyt Chisun vuosi sai arvoisensa kruunun, kun kutsu Linnanjuhliin saapui viime viikolla.

– Eipä ole upeampaa tapaa lopettaa tämä vuosi. Tämä on suuri kunnia, Chisu iloitsee.

Chisu ei ollut uskoa kutsua todeksi, joten hän oli näyttänyt kutsun heti äidilleen. Äiti oli ollut haltioissaan tyttärensä puolesta.

– Siinä me tarkasteltiin vesileimasta, että kutsu on ihan aito, hän jatkaa naureskellen.

Alunperin muille musiikkia halunnut tehdä nainen päätyi itse levyttämään omia kappaleitaan pienen suostuttelun jälkeen. Vuonna 2008 julkaistu debyyttialbumi Alkovi on myynyt yli 20.000 kappaletta. Mun koti ei oo täällä –kappale oli vuoden myydyin single ja se palkittiin Emma-patsaalla.

Chisu voitti samana vuonna myös e-Emman. Emma-patsaita Chisu pokkasi alkuvuodesta kolme: Vuoden tuottaja, Kriitikoiden valinta ja Vuoden biisi. Chisu päättää yli vuoden kestäneen kiertueensa tällä viikolla kahteen loppuunmyytyyn konserttiin Helsingin Aleksanterin teatterissa.