Sarah Shahi hurmasi julkkisjuhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin esitetyssä L-koodi -televisiosarjassa nähty amerikkalaiskaunotar Sarah Shahi on tuttu kaunotar kymmenistä muistakin televisiosarjoista, mutta varsinaista läpimurtoa sivuosissa viihtyvä neitokainen ei ole vielä tehnyt. Sellainen voi kuitenkin olla vain ajan kysymys.

Nyt Sarah on noteerattu hänen osallistuessaan GQ-lehden Vuoden mies -julkkisjuhliin. Kaunotar oli pukeutunut tyylikkääseen iltapukuun. Lähitulevaisuudessa Sarah nähdään Fairly Legal -nimisessä televisiosarjassa.

30-vuotias Sarah Shahi, oikealta nimeltään Aahoo Jahansouzshahi, aloitti varsinaisen näyttelijäuransa vuonna 2000. Hän sai ensimmäisen näkyvämmän roolinsa jo samana vuonna Spin City -sarjassa. Sittemmin sarjojen sivuosia on tullut kymmeniä, ja Sarah on nähty muiden muassa sarjoissa Teho-osasto, Supernatural, L-koodi ja Sopranos sekä muutamissa elokuvissa.