Take Thatin paluulevy revitään käsistä Britanniassa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman suosituimpiin poikabändeihin aikanaan lukeutunut Take That hajosi vuonna 1996, kun Robbie Williams jätti vuotta aiemmin yhtyeen ja suuntasi erittäin menestyksekkäälle soolouralle. Take That teki kuitenkin vuonna 2005 paluun ilman Williamsia. Nyt alkuperäinen bändi on taas koossa.

Daily Mail -julkaisu kertoo yhtyeen tehneen nyt historiaa levymyynnillään, sillä uunituore paluulevy Progress on kelvannut tähän mennessä jo noin 520.000 ostajalle yhdessä viikossa. Täten debyyttialbumi ottaa ykkössijan eniten myyneiden levyjen joukossa Iso-Britanniassa tällä vuosituhannella.

Vielä hiukan korkeampaan huipputulokseen pääsi noin 13 vuotta sitten Oasis, joka myi Be Here Now -albumia 663.000 kappaletta ensimmäisen viikon aikana. Take Thatin povataan kuitenkin nousevan vielä kokonaismyynnissään korkeammalle ja yhtyeeseen palanneen Robbie Williamsin uskotaan olevan osasyy huimaavan upeaan suosioon.