Blake Livelyn muodot veivät päähuomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Gossip Girl -televisiosarjan naistähti Blake Lively on tehnyt viime aikoina kovaa nousua Hollywood-kaunottarien kärkikaartiin. Taannoin The Private Lives Of Pippa Lee -elokuvassa nakuillut 23-vuotias televisiotähti on nykyisin seurattu julkkiskaunotar.

Taannoin Lively erosi Gossip Girl -televisiosarjan vastanäyttelijästään Penn Badgleystä kolmen vuoden seurustelun jälkeen. Pari on tosin eronsa jälkeenkin nähty muutamia kertoja yhdessä. Tällä kertaa Blake Lively edusti kuitenkin yksin, kun hänet nähtiin upeassa beigessä iltapuvussa Lorraine Schwartzin juhlissa.

Tarzanassa, Kaliforniassa, vuonna 1987 syntynyt Blake Lively on nähty elokuvissa Neljä tyttöä ja maagiset farkut sekä Accepted. Varsinainen läpimurto tapahtui kuitenkin vasta Gossip Girl -sarjan myötä. Hän esittää sarjassa Serena van der Woodsenin roolia. Nykyisin vastanäyttelijänsä Penn Badgleyn kanssa seurusteleva Blake on nuorin perheensä viidestä sisaruksesta. Blake Lively kiinnitettiin tammikuussa suosittuun sarjakuvaan perustuvan Green Lantern -elokuvan tähdeksi. Elokuvan on määrä saada ensi-iltansa vuonna 2011.

Blake Lively(Kuva: BANG Showbiz)