Hollywoodin liikennekauhu sai ajokortin takaisin

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Näyttelijä Lindsay Lohan selvisi taannoin oikeudessa lähes varmalta vankilareissulta, kun tuomari Elden Fox määräsi hänet vuoden vankilareissun sijaan vieroitushoitoon huumerikostensa vuoksi. Ratkaisu oli valtava helpotus Lindsaylle, joka on julkisesti kertonut haluavansa juuri tämänkaltaista apua ongelmaansa. TMZ-julkaisu raportoi kaunottaren saaneen nyt ajolupansa takaisin, sillä lupaan vaadittavat paperit on allekirjoitettu Betty Ford -klinikan siunauksella tänä aamuna. Lohan saa täten ajaa autolla, mikä ihmetyttää Hollywoodia, sillä kaunottaren kokemista vastoinkäymisistä osa johtuu holtittomasta käytöksestä liikenteessä. Julkaisu kertoi myös taannoin kaunottaren etsivän itselleen uutta asuntoa, sillä vieroitushoidon päättymisen jälkeen hän haluaa rauhaa ja yksityisyyttä itselleen. Tähden mukaan nykyisen asunnon sijainti on liian hyvin tiedossa esimerkiksi hänen faneillaan ja paparazzeilla, joten paremman kodin etsintä on nyt käynnissä. Lohanin pakollinen vieroitushoito kestää vähintään 3. tammikuuta saakka. Tuomari Fox totesi naisen totaalisesti huumeriippuvaiseksi, jonka tulevaisuus on nyt kiinni hänen teoistaan vieroitushoidon päättymisen jälkeen. Seuraava huumausainerikos passittaa hänet nimittäin puoleksi vuodeksi vankilaan.