Juopporemmi hakkasi Twilight-tähden vessassa – kiidätettiin sairaalaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Menestyskirjoihin perustuvat Twilight-elokuvat ovat menestyneet mainiosti valkokankaalla ympäri maailmaa. Parhaillaan työn alla on kaksiosainen päätöselokuva Breaking Dawn. Siitä odotetaan aikaisempien elokuvien tapaista menetetystä.

Menestys on siis ollut upea, ja sen myötä elokuvan tähdet ovat saaneet olla tyytyväisiä suorituksiinsa. Kaikille näyttelijöille viime päivät eivät ole kuitenkaan olleet kovin mieluisia, sillä nyt yksi tähdistä, Bronson Pelletier, on joutunut pahoinpitelyn kohteeksi. Hänen päälleen hyökättiin miehen ollessa vierailemassa elokuvan fanitapahtumassa Birminghamissa, Englannissa.

Brittiläisen Daily Telegraph -lehden mukaan neljän miehen juopporemmi hyökkäsi yllättäen 23-vuotiaan Pelletierin kimppuun miesten wc-tiloissa Syntyneessä käsirysyssä näyttelijä sai useita iskuja kasvoihinsa. Sairaalahoitoon kiidätetyltä Pelletieriltä murtui muiden muassa nenä iskujen johdosta. Myöhemmin selvisi, että miehet olivat samassa hotellissa järjestettyjen häin vieraita. Poliisi joutui käyttämään sähkötainnutinta ottaessaan miehet kiinni. Kaikki saatiin kuitenkin pidätettyä.