Kimin nolo asumoka – pukeutui julkkisjuhliin kuin teinityttö! Katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi maailman seuratuimmista realityjulkkiksista on Kim Kardashian, jonka menestys sai aikoinaan alkunsa muhkeasta takamuksesta ja julkisuuteen levinneestä kotipornovideosta. Viime aikoina Kim on onnistunut pääsemään kerta toisensa jälkeen otsikoihin hieman negatiivisissa merkeissä lähinnä asuvalintojensa takia.

Uhkea kaunotar kertoi pari viikkoa sitten suunnittelevansa itselleen uutta uraa laulajana. TMZ-julkaisu kertoi naisen olleen jo studiossa musiikkijätti The Dreamin kanssa. Kyseinen yhtiö on muiden muassa Rihannan taannoisen Umbrella-jättihitin ja Beyoncen Single Ladies -kappaleen takana.

Viime viikolla Kim poseerasi näyttävässä avaruushenkisessä kuvassa valkoisiin bikineihin ja valkoiseen peruukkiin sonnustautuneena – ja astronautin kypärä kainalossaan. Tällä kertaa Kardashian on tyrmistyttänyt jälleen asuvalinnallaan, sillä seksikäs teinityttömäinen asu ei ollut aivan oikea valinta korkean luokan julkkisjuhliin. Viihdelehdissä asua on kuvailtu ”seitsemänvuotiaan pikkutytön synttäriasuksi”.

Kim Kardashian(Kuva: BANG Showbiz)