Spice Girls -tähti Mel B vähemmän mairittelevassa kuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kertoimme jokin aika sitten kuinka Spice Girls -yhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut Melanie Brown, eli Mel B, vahvisti eroavansa aviomiehestään Stephen Belafontesta ja palaavansa Yhdysvalloista takaisin kotimaahansa Britanniaan. Tuolloin avioeron syitä ei kerrottu, ja sittemmin ero onkin jo ehditty perumaan.

Viime viikolla The Hollywood Gossip -julkaisu kertoi pariskunnan harrastaneen nyt ryhmäseksiä australialaisen stripparin kanssa. Kyseinen strippari ei paljastanut henkilöllisyyttään, mutta hän kertoi meheviä yksityiskohtia vierailustaan Mel B:n ja tämän miehen Stephen Belafonten hotellihuoneistossa Australiassa.

Nyt kohu on jo hieman laantunut, ja Mel B on ikuistettu vuorostaan Lontoossa. Hänet kuvattiin saapumassa Mayfair-hotelliin näyttävässä punaisessa talvitakissa. Päähuomio kuvissa kiinnittyi kuitenkin asuvalinnan sijaan hänen pöhöttyneisiin kasvoihinsa.

(Kuva: BANG Showbiz)