Paris Hiltonin niukka asu tarjosi silmänruokaa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Superjulkkis Paris Hilton suuntasi muutama päivä sitten lomailemaan yhdessä poikaystävänsä Cy Waitsin kanssa, mutta tällä kertaa hänen matkakohteensa oli salainen. Paparazzit ehtivät jo huolestua kun superjulkkis näytti hetken aikaa päässeen heiltä karkuun, mutta Hilton löytyi pian Molokain saarelta Havaijilta.

Kaunotar bongattiin viime viikolla hieman epämiellyttävässä työtilanteessa Hollywood Boulevardilla. Hilton suorittaa nimittäin alueella yhdyskuntapalveluaan pesemällä graffitteja pois katukuvasta. Vapaaehtoistyöntekijät raportoivat neidon olevan hyvin realistisella asenteella mukana hommassa. Nyt Hollywood-tähti on bongattu ostosreissulla äitinsä ja siskonsa Nickyn kanssa. Paris ei kuitenkaan panostanut täysin ulkoasuunsa, sillä ohuet legginsit paljastivat Parisin kumartuessa hänen timmin takamuksensa kameroille.

Hilton sai edellä mainitun rangaistuksen huumausainerikoksiensa takia. 200 yhdyskuntapalvelutuntia on pitkä aika, joten Hilton tullaan näkemään nöyryyttävissä tehtävissä vielä kauan. Tuntien lisäksi hänet määrättiin maksamaan 2.000 dollarin sakot ja se tuskin romahdutti kaunottaren taloutta, sillä hän osti muiden muassa 250.000 dollarin arvoisen pinkin Bentleyn pari vuotta sitten.