Taylor Momsen sai potkut Gossip Girl -hittisarjasta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuori poptähti-näyttelijä Taylor Momsen on ollut runsaasti otsikoissa liian seksikkäiksi väitettyjen poseeraustensa merkeissä sekä siksi, että hän on tehnyt rohkeita paljastuksia intiimiasioistaan. Monet ovat pohtineet mikä ajaa nuoren tähden moisiin suorituksiin.

Nyt Taylor on saanut potkut suositusta Gossip Girl -televisiosarjasta. Alusta saakka suosikkisarjaa tähdittänyt neitokainen nähdään Deadline-julkaisun mukaan viimeisen kerran ruudussa ensi maanantaina Yhdysvalloissa esitettävässä jaksossa. Tuotantoyhtiön mukaan päätös tehtiin puhtaasti juonellisista syistä, mutta Taylorin ystävien mukaan ohjelma ei ole kiinnostanut neitokaista enää aikoihin. Kuluvalla tuotantokaudella Momsen on nähty ruuduissa vain muutaman kerran.

– En ole läheinen sarjan muun väen kanssa. Olemme muodollisia ja mukavia toisiamme kohtaan, mutta emme ole ystäviä kuvauspaikan ulkopuolella, Taylor Momsen kertoi taannoin US Weekly -lehdelle.

17-vuotias amerikkalainen Taylor Momsen tunnetaan parhaiten Gossip Girl -televisiosarjan tähtenä. Lisäksi hän on tehnyt uraa myös mallina ja The Pretty Reckless -yhtyeensä laulajana. Näyttelemisen televisiotähti aloitti jo kolmevuotiaana mainoksista. Urallaan hän on tähän mennessä näytellyt useissa televisiosarjoissa ja elokuvissa. Taylor toimii nykyisin myös New Look -vaatemerkin mainoskasvona.