Vampyyrintappaja palaa seksikkäänä – fanit tyrmistyivät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin aikoinaan suuresta suosiosta nauttinut Buffy, Vampyyrintappaja -televisiosarja on tekemässä paluuta valkokankaalle. Fanit ovat ikävöineet sarjaa suurissa määrin, mutta uusi elokuva ei silti korvaa heidän tuntemaansa Buffya sillä muutokset  tulevat olemaan tuntuvia. Yahoo! News -julkaisu kertoo uuden Buffy, vampyyrintappaja -elokuvan oikeuksien kuuluvan Warner Bros. -yhtiölle. Elokuvan tuottavat Charles Roven ja Steve Alexander ja käsikirjoituksesta vastaa Whit Anderson. Yksi alkuperäissarjan näyttelijöistä on jo sanonut kyseisen elokuvaidean näyttävän ja tuntuvan kolarilta, eli kyseessä on luultavasti totaalisesti aikaisemmasta Buffysta poikkeava versio. Sarjan luoja Joss Wheldon ei ole mukana elokuvaversiossa ja sekin aiheuttaa mielipahaa Buffyn faneille. Uusi pätkä ei ole luojan mielestä kovin vaikuttava versio, vaikkakin tappajan uusi elämä kiinnostaa häntä suuressa määrin. Uusimman Buffyn on kuvailtu olevan nimittäin nokkela, seksikäs ja aikuinen nainen, jonka teinimäinen tyyli on taaksejäänyttä elämää. Warner Bros. tekee yhteistyötä alkuperäisen elokuvan ohjaajan Kuzui-yhtiön ja uuden Sandollar Productions -yhtiön kanssa. Sandollar Productions -yhtiö toimii lahjakkaan managerin Sandy Gallin ja kuuluisan laulajalegenda Dolly Partonin avulla.